Cos de cumparaturi

0 item - 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Unde primesc comanda?

Coletul va fi livrat la adresa pe care aţi furnizat-o in formularul de comandă.

Cand voi primi comanda?

Termenul de livrare este de maximum 72 de ore de la procesarea comenzii. Procesarea comezii se face in maximum 48 de ore de la plasarea formularului de comandă. In cazuri excepţionale, de exemplu condiţii meteorologice nefavorabile, livrarea in zone greu accesibile sau in perioade foarte aglomerate din an (Inceput de an scolar, Black Friday, Crăciun, etc.), livrarea poate suferi intarzieri

Cum plătesc?

Plata se face prin ramburs, in momentul in care veţi primi coletul la adresa specificată in formularul de comandă. Acceptăm şi plata in avans, prin transfer bancar sau plata in trezorerie. Pentru aceste opţiuni, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail şi telefonic după ce aţi făcut comanda, pentru a vă oferi detalii suplimentare.

Există taxe de livrare?

Tarif național: 12 lei

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua Urgent-Cargus taxa de livrare este de 19.60 lei. Detalii : https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire.pdf

Comenzile care depășesc 75 de lei beneficiază de transport gratuit!

Librio Tineretului se află la următoarea adresa: Calea Vacaresti 209 ,Sector 4, Bucuresti.Va rugăm să aşteptaţi confirmarea telefonică a disponibilităţii produselor in stoc (nu toate produsele disponibile pe site sunt disponibile şi in Librio) inainte de a va deplasa in locaţia pentru ridicarea coletului.

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00.

Cost: 5,00 lei

Loading...
Va rugam, asteptati...
Comunitatea este foarte
importanta pentru noi
Aboneaza-te la newsletter si iti scriem cand avem promotii, recenzii bune de citit, dar si aparitiile TV ale scriitorilor contemporani.