Cos de cumparaturi

0 item - 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Acum cumparati in functie de

  1. Editura: Sterge acest articol Deceneu
Editura
  1. Deceneu (3)
  2. Polirom (799)
  3. Curtea Veche (344)
  4. Litera (316)
  5. Tracus Arte (245)
  6. Mai mult

Proza diversa

3 produs(e)
3 produs(e)

Fie ca are ca motivatie informarea, relaxarea, dezvoltarea culturii generale sau, pur si simplu curiozitatea, cititul ar trebui sa ocupe un loc important in viata fiecaruia, pentru ca, fara doar si poate, lectura este o componenta importanta pentru o viata reusita.

Cititul ascute mintea, dezvolta imaginatia si imbogateste bagajul de cunostinte. Fie ca iti place sa citesti carti de proza diversa sau carti de poezie, cititul iti ofera o deschidere spre idei, concepte si lumi noi, la care nu ai avea acces altfel.

Cartea are darul de a te introduce intr-o lume imprevizibila, care a fost de-a lungul timpului expusa transformarilor. Paginile unei carti ascund lumi nebanuite, care invita la visare, dar si la relaxare.

Cartea este un vehicul care te poate duce intr-o calatorie lunga, un prieten care poate fi gasit, un potential mentor, o sursa de inspiratie. Ele sunt dispozitive pentru antrenarea mintii, iar uneori, adevarate lectii.

Daca ti-am starnit pofta de lectura, arunca un ochi in libraria Carti beletristica si alege oricare dintre cartile de proza diversa pe care ti le punem la dispozitie. Iata ce poti gasi aici!

Carti de proza scurta. Aceste carti sunt numai bune de citit intre romanele stufoase, pe sarite sau intre pauze lungi, pentru ca nu au un inceput si sfarsit si, mai ales, pentru ca te constrang sa le savurezi, sa reflectezi la fiecare poveste in parte.

Credem ca proza scurta este uneori chiar mai plina de profunzime decat romanele lungi pentru ca autorul este nevoit sa contureze personaje credibile si sa dea curs unor evenimente imaginare fascinante, in doar cateva pagini. E nevoie de talent si geniu pentru asta.

Carti proza diversa. Antologii. Daca romanele scriitorilor au avut parte de succes la public si de receptare critica, proza scurta a ramas, in schimb, prea putin cunoscuta si apreciata.

Antologiile reprezinta un act de recuperare, menit sa duca la redescoperirea si reevaluarea genului scurt si a noii generatii de prozatori.

Carti de fictiune. O carte buna de fictiune are radacini adanc infipte si in alte domenii, permitandu-ti sa intelegi concepte si perspective pe care nu le-ai mai intalnit niciodata.

Asta se intampla pentru ca lecturarea operelor de fictiune solicita cel mai mult capacitatea intelectuala, ajutandu-te sa recunosti mai bine gandurile si emotiile altora.

Ca niciun alt gen, fictiunea te ajuta sa detectezi zambetele false, sa identifici starea unei persoane, precum si sa evaluezi emotiile celor din jur.

Carti de nonfictiune. Nonfictiunea se refera la literatura bazata pe realitate si include, printre altele, carti de dezvoltare personala, carti de gatit, carti de business, carti de sanatate, carti de design interior, ghiduri de calatorie, albume de arta, carti de stiinta, carti despre diverse hobby-uri etc.

Nonfictiunea este in esenta un documentar in forma de carte. In functie de genul lor, cartile de nonfictiune sunt modalitati prin care poti aprofunda mai bine aspecte ale realitatii de zi cu zi, iar lectura acestor carti inseamna sa te bucuri de realitate si sa profiti de tot ce are ea mai bun de oferit.

Loading...
Va rugam, asteptati...
Comunitatea este foarte
importanta pentru noi
Aboneaza-te la newsletter si iti scriem cand avem promotii, recenzii bune de citit, dar si aparitiile TV ale scriitorilor contemporani.