Cos de cumparaturi

0 item - 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Antologie

1 produs(e)
33,25 Lei

Nu este in stoc

1 produs(e)

O antologie este o culegere de lucrari reprezentative, alese dintr-unul sau mai multi autori, sau dintr-una sau mai multe opere literare. In calitate de cititor, antologia este o metoda rapida de a descoperi scriitori clasici sau moderni, dintr-o singura lectura.

In orice antologie, desi exista o tema comuna, de regula, exista o gama larga de stiluri, genuri si perspective, intr-un cuvant „diversitate”. Poate fi o lectura interesanta comparativ cu citirea unui roman obisnuit, pentru ca ofera noutate dupa fiecare text incheiat.

In plus, antologiile sunt o metoda buna de a studia lucrarile unui autor, de a te familiariza cu stilul si tematica lui inainte de a stabili daca vrei sa-i aprofundezi opera.

Totodata, antologiile sunt foarte utile elevilor, cititorilor care nu vor sa isi ia un angajament prea mare incepand carti stufoase, sau celor care pur si simplu au o perioada mai incarcata, dar nu vor sa renunte la lectura.

Indiferent de situatie, iti poti lua doza de literatura de care ai nevoie citind carti antologie. Daca ai dispozitia pentru ceva scurt si savuros, avem cateva sugestii pentru tine.

Carti beletristica iti pune la dispozitie o colectie diversa si extinsa de carti antologie pe diverse tematici, in care se regasesc texte consacrate ale unor mari scriitori romani si straini, eseuri provocatoare, poezii, proverbe si piese de teatru celebre.

Am putea spune ca aceste antologii reprezinta carti de vizita pentru acesti autori din literatura romana si literatura universala. Iata ce poti gasi in rafturile noastre virtuale!

Antologii SF. Daca esti un impatimit al genului science fiction si vrei sa descoperi autori noi sau sa patrunzi mai adanc in tainele si tendintele genului, una dintre cele mai bune cai este printr-o antologie.

Povestiri care acopera o gama larga de subiecte legate de viitor, de la civilizatiile extraterestre si tehnologie, la dezintegrarea culturii pe Pamantul post-apocaliptic, calatorii in timp si viata pe planeta Marte terraformata.

Antologii horror. Cosmaruri, morti, spirite rele, creaturi invizibile, case bantuite, cele mai inspaimantatoare orori nascocite de autori inzestrati cu o imaginatie terifianta.

Scriitori consacrati si incepatori dintre cei mai talentati se intalnesc in aceste carti antologie horror pentru a-i inspaimanta si delecta pana si pe cei mai putin speriosi fani ai genului.

Antologii romance. Daca n-ai mai fost de mult la o intalnire romantica, iti propunem antologiile romance din colectia noastra de carti beletristica. Incarcate de pasiune, aceste pagini te vor face sa simti fluturi in stomac, asa cum n-ai mai simtit demult.

Antologii proza. Textele diferite si ca formula, si ca tematica, ce rezerva nu de putine ori adevarate surprize. Prozatori clasici si contemporani, straini si romani, cate universuri, atatea feluri de a vedea realitatea.

Unii iti sunt foarte cunoscuti, altii acum au ocazia sa ti se dezvaluie si, eventual, sa iti lase o impresie puternica, sa te castige ca cititor fidel si, de ce nu, ca promotor.

Iar asta nu e decat o mica selectie de carti antologie. Carti beletristica iti propune si antologii de poezie, memorii, istorie si nu numai. Intra in libraria noastra virtuala si lasa-te inspirat!

Loading...
Va rugam, asteptati...
Comunitatea este foarte
importanta pentru noi
Aboneaza-te la newsletter si iti scriem cand avem promotii, recenzii bune de citit, dar si aparitiile TV ale scriitorilor contemporani.